banner564

İkisi de turist

Ercan’da Cindy’nin markajına takılan ve tasarruflarında uyuşturucu bulunan zanlılar 1 ay süre ile cezaevine gönderildi

İkisi de turist
banner598

Tasarruflarındaki uyuşturucu madde ile Ercan Havalimanından ülkeye giriş yapmak isterken narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edilen zanlılar Köksal Babur ve Guido Weidner tutuklanarak teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldılar. 

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Kaan Kurtbir olayla ilgili bulguları aktardı. Kurtbir huzurda bulunan zanlılar Köksal Babur ve Guido Weidner'in 4 Mayıs tarihinde saat 14.30 - 15.30 raddelerinde ülkemize Ercan Havaalanından giriş yapmak istedikleri esnada narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edildiklerini söyledi.  

Mahkeme cezaevine gönderdi
Polis zanlılar üzerinde yapılan aramada ise zanlı Babur'un tasarrufunda yaklaşık 2 gram, zanlı Weidner'in ise yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlıların ülkemizde turist statüsünde bulunduklarını belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmalarını talep etti. 
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlıların ileride görüşülecek davalarında hazır olmalarını sağlamak maksadı ile 1 ayı geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak beklemelerine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474