banner564

İlaçlar başını ağrıttı!

Eczaneden hırsızlık yapan Ali Hajou cezaevine gönderildi

 İlaçlar başını ağrıttı!
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 22 ve 23 Şubat 2016 tarihleri arasında “Güloğlu” isimli eczaneden 19 kutu ilaç sirkat eden ve evinde yapılan aramada yarım gram ağırlığında uyuşturucu madde bulunan Ali Hajou isimli zanlı dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve aleyhine bina açma sirkat ile kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarfuf davalarının getirildiğini söyledi. 

Öğrenci de değil…
Zanlının öğrenci olmadığını ve KKTC ile bir bağı bulunmadığını belirten Yıldırım, zanlının davaları görüşülünceye kadar 3 ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Zanlı avukatı Ramadan Sanıvar cezaevi talebine itiraz etmedi ancak süreniğn 2 ay ile sınırlandırılmasını talep etti. Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Banuı Soyer, zanlının davaları görüşülünceye kadar 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474