banner564

İlginç bir aşk hikayesi

Cengiz Deniz’in evine ‘uyuşturucu baskını’ yapan polis, 15 yaşındaki kız misafirle karşılaştı:

İlginç bir aşk hikayesi
banner598
Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa’da, 26 yaşındaki Cengiz Deniz isimli gencin evine önceki gün, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda az miktarda uyuşturucu ve uyuşturucu kalıntıları bulan polis, zanlının evinde misafir olarak bulunan 15 yaşındaki genç kızı da soruşturdu. 
Genç kızın zanlının sevgilisi olduğunu ve cinsel ilişkiye girdiklerini anlatması üzerine zanlı hakkında hem uyuşturucu madde bulundurma hem de 16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz suçlarından soruşturma başlatıldı.

Sigarayı parçalayıp yere attı
Zanlı hakkında yürütülen uyuşturucu soruşturmasından dolayı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, duruşmada önceki gün zanlı Cengiz Deniz’in kalmakta olduğu apartman dairesine operasyon düzenlediğini, polisi gören zanlının elinde bulunan elle sarılı içerisinde uyuşturucu madde olan sigarayı parçalayıp yere attığını söyledi. Polis, yere atılan sigarayı polisin emare olarak aldığını ve zanlının evinde arama yapıldığını, giriş katında merdiven ayaklarında ucu yanık bir adet daha elle sarılı içerisinde uyuşturucu madde bulunan sigara bulunduğunu belirtti. 

Kız, ‘Birlikte yaşıyoruz’ dedi
Apartman boşluğunda içi boş olan bir adet içerisinde uyuşturucu kalıntısı olan paket bulunduğunu da kaydeden polis, operasyon esnasında zanlının yanında bulunan 16 yaşından küçük kızdan ifade alındığını, genç kızın zanlı ile birlikte yaşadığını, cinsel ilişkiye girdikleri yönünde ifade verdiğini söyledi. Zanlı hakkında 16 yaşından küçük kız çocuğuna cinsel tecavüz suçundan da soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, uyuşturucu ile ilgili soruşturmanın tamamlanmasının ardından zanlının cinsel suç için Adli Şube Ekiplerine teslim edileceğini belirtti. Polis, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473