banner564

İlk 10 talihli belirlendi

Samsung Galaxy cep telefonu çekilişi dün yapıldı

İlk 10 talihli belirlendi
banner598
Diyalog Gazetesi’nin her hafta 10 okura Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kampanyasının ilk çekilişi dün gerçekleşti.  Diyalog TV’de canlı yayında yapılan çekilişte, cep telefonu kazanan talihli okurlar belirlendi. Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kazanan 10 talihli, kimlik kartları ile birlikte Diyalog Medya Grubu’na uğrayarak hediyelerini alabilirler.

Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kampanyasının birinci çekilişinde hediye kazanan 10 talihli okurun isimleri şu şekilde açıklandı:

Mehmet Amcaoğlu  - Gönyeli
Ayşe Sozüak – Mormenekşe
Şerif Kaptan – Kermiya
Hüseyin Arifoğlu – Lefkoşa
Alper Kocadal – Tepebaşı
Ayfer Uysal – Lefkoşa
Serdal Sürmenlioğlu – Lefkoşa
Ceyda Altıparmak – Serdarlı
Zeki Ürek – Lefkoşa
Can Kurnaz - Gönyeli

İkinci çekiliş haftaya
Diyalog Gazetesi’nin her hafta 10 okura Samsung Galaxy Trend Plus cep telefonu kampanyasının ikinci çekilişi  9 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek ve 10 Nisan Cuma günü gazeteniz Diyalog’ta yayınlanacak.


Beko çamaşır makinelerini aldılar
Öte yandan Diyalog’un geçtiğimiz haftalarda sona eren‘Her hafta 10 okura Beko Çamaşır Makinesi’ kampanyasının çekilişlerinde hediye kazanan talihli okurlar Diyalog Medya Grubu’na gelerek hediyelerini aldı. Her gün severek okudukları gazeteleri Diyalog’tan çamaşır makinesi kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten okurlar, memnuniyetlerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473