banner564

İlk defası değil

Evinde Eski Eser tasarruf eden Tugay Tükenmez, tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı

İlk defası değil
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ ye bağlı Ardahan köyünde polis tarafından düzenlenen baskın sonucu evinde 3 bin TL değerinde ambon parçası tasarruf ettiği tespit edilen Tugay Tükenmez, İskele Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube ekipleri tarafından tutuklandı. Zanlı dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran İskele Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube Amirliğinde görevli polis memuru Ozan Kuşak, 24 Kasım 2014 tarihinde zanlının Ardahan’daki ikametgahında yapılan aramada, zanlının 110 cm yüksekliğinde ve 190 cm çapındaki bitkisel motifli  eski eser olan ambon parçasını tasarruf ettiğinin tespit edildiğini söyledi.  

Soruşturma tamamlandı
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ifade eden Kuşak, uygun bir teminat ile zanlının davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasını talep etti.  Kuşak, zanlının geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde yine benzer bir meseleden teminata bağlandığını da sözlerine ekledi.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının KKTC vatandaşı muteber 2 kişinin 50’ şer bin TL’ lik şahsi kefaletleri şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473