banner564

İlk gün heyecanı

Binlerce ilkokul öğrencisi dün ders başı yaptı; özellikle birinci sınıfa gidenlerin aileleri günü okulda geçirdi

İlk gün heyecanı
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Ülke genelinde dün 20 bin ilkokul öğrencisi ders başı yaptı. Yaz tatilinin ardından okula geri dönen öğrenciler arkadaşları ile buluşmanın keyfini çıkarırken, okula yeni başlayanları ise heyecan sardı.
İlk günün heyecanını yaşayan öğrencileri aileleri yalnız bırakmadı. 
Okula yeni başlayan bazı öğrenciler gözyaşı dökerken, minikleri anne babaları teselli etti.
Okul hayatı ile ilk kez tanışan öğrenciler kadar veliler de en az çocukları kadar heyecanlıydı. 
Yeni eğitim öğretim yılının sorunsuz geçmesini dileyen veliler, çocukları ile birlikte kendilerinin de okullu olduğunu söyledi.
Diyalog’a konuşan veliler, “Sorunsuz ve başarılı bir eğitim yılı olmasını diliyoruz” dedi.


Veliler ne dedi…?

Çetin İleri
“İki çocuğum bu yıl okula başladı. Onlar da biz de çok heyecanlıyız. Okula yeni başlamasına rağmen çocuklar korku ve endişe yaşamadı ancak ilk gün heyecanı vardı. Bizim isteğimiz çocuklarımızın sorunsuz bir eğitim almalarıdır. Yeni eğitim yılının herkese hayırlı olmasını diliyorum.”

Serpil Baş
“Çocuğum bu yıl birinci sınıfa başladı. En az onun kadar ben de heyecanlıyım.
 Birlikte çok güzel bir tatil yaptık ve bu yıl hayırlısı ile ders yılımıza başladık. Yeni eğitim yılının tüm öğrencilere başarı getirmesi ve hayırlı olmasını dilerim.”

Hüseyin Çelik
“Oğlum ilkokul birinci sınıfa başladı. İlk kez ailece okul heyecanı yaşıyoruz. Aslında ailece ilkokula başladık diyebiliriz. Yaz aylarında güzel bir tatil yaptık ve okulumuza geldik. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin güzel, sorunsuz ve faydalı bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum.”

Cevahir Rusooğlu
“Bir kızım 5’inci sınıfa, diğer kızım da birinci sınıfa başladı. Tecrübeli olduğumuz için bir zorluk yaşamadık. Yeni başlayan kızım biraz heyecanlı ancak atlatacağı inancındayım. Dolu dolu geçirdikleri bir tatilin ardından ders yılı başladı. Yeni eğitim yılının velilere, öğretmenlere ve öğrencilere hayırlı ve faydalı olmasını dilerim.”

Rüştiye Kaya
“Çocuktan fazla ben heyecanlıyım. Bu yıl çocuğum birinci sınıfa başladı ve çok farklı bir heyecan yaşıyorum. Yaz tatilinde sosyal faaliyetler ve güzel bir tatil geçirip şimdi ders başı yaptık. Yeni eğitim yılının tüm çocuklarımıza hayırlı olmasını dilerim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473