banner564

İnfial içinde izledim

Akıncı, Erdoğan’ın KKTC Anayasa Mahkemesi ve Başkanını hedef alan sözlerinden üzüntü duyduğunu söyledi:

İnfial içinde izledim
banner598

4. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC Anayasa Mahkemesi ve Başkanını hedef alan saldırgan ve tehdit içeren sözlerini büyük bir üzüntü ve infial içinde izlediğini” söyledi.
4. Cumhurbaşkanı Akıncı, sosyal medyadan yaptığı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:
“Asla kabul edilmesi mümkün olmayan bu tavrın, KKTC’yi tanıdığını söyleyen ve üstelik başka devletlerden de bunu talep eden bir makamdan gelmiş olması durumun vahametini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Kuzey Kıbrıs’ı Türkiye’nin bir vilayeti olarak gördüğünü açıkça ifade eden bu anlayış  ‘ Siz bir Fransa değilsiniz ‘ diyerek de kendince yerimizi tayin etmiş bulunmaktadır. Altı ay önce seçimlerimize tüm kurumları ile ve her türlü imkanlarını kullanarak açıkça müdahale etmelerinin ne anlama geldiğini artık hala göremeyenler kalmışsa bugün nihayet anlamış olmalıdırlar.” 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Dünüre uzo masasında kilise çanlarının eşliğinde mi siz önce kara sakalli papaz hayranlığından vazgeçiniz sonra konuşunuz

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Dünür nasıl afiyettedir ınsAllah damat sünnet oldu mu

KKTC Ajani Mimar Ozlem ozogmen
KKTC Ajani Mimar Ozlem ozogmen - 3 yıl Önce

EOKA ci bu Mustafa Akinci (bunun maasini kesin mal varligina el koyun gardaslar ).Vatan haini bular ikinci EOKA ci foncu talan hirsizlik dalavere uckagitci Serdar Denktas kocanci (yillardir caldilar parca parca devletin ve Vakif kocanlar) Muge boyaci hirsizlikla talan kocanlari 3-4 kisiye aktararak sahiplenme.Tosun torun amca cocugunu mezarlikda vuran pisikopat.

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış KKTC yi bu duruma 1)içinde birlik olamama boş hayaller peşinde kosma2)her şeyi TC den bekleyip siyasetçi bürokrat işadamı beleşçi kamu memuriyeti fasit dairesini kırmama3)palikarya ingiliz yalakaligindan vazgecmeme kendini anadolu türkünden farklı görme kökenin uzaydanmi geldi

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Zaten bundan sonra sadece izlemekle yetinebileceksiniz

murat saz
murat saz @Turkish power - 3 yıl Önce

Tak tak yaz yaznadan biraz beynini rakiyka yika.Ruma söversin1 ana rumdan rum sensin

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Palikarya yalakalarina da sövüyoruz

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474