banner564

İrfan Günsel’e İtalya’da ödül verildi

İtalya’nın Stresa kentinde otuzdan fazla ülkeden iş insanları ve diplomatların da içinde bulunduğu liderleri bir araya getiren Liderler Zirvesi’nde YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel’e Uluslararası Seremonide ödül verildi.

 İrfan Günsel’e İtalya’da ödül verildi
banner598
 Konuyla ilgili yapılan açıklamada,Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nin, merkezi İngiltere’nin Oxford kentinde bulunan Avrupa İşletmeler Kuruluşu tarafından sağlık alanında ve üniversite gelişimi konusunda Avrupa standartlarında yönetim, verilen hizmetlerde üstün kurumsal kalite, Avrupa ve Dünya piyasalarında rekabetçi potansiyel ortaya koyma ve bu alanlarda dinamik gelişime olan katkıları vesilesiyle Avrupa Uluslararası Kalite Ödülü’ne laik görüldüğü vurgulandı. 
KKTC’yi anlattı
Doç. Dr. İrfan S. Günsel’in Liderler Zirvesi toplantısı kapsamında bir de konuşma yaptığı belirtilen açıklamada Günsel’in KKTC’nin bu gün Yakın Doğu Üniversitesi başta olmak üzere üniversitelerinde verilen yüksek standarttaki eğitimi ile yüzden fazla ülkeye yetiştirdiği iyi eğitimli mezunları sayesinde artık Dünya’da kendini kanıtlamış, ismini duyurmuş bir devlet haline geldiğini vurguladı.
 Hastalar KKTC’yi tercih ediyor
Eğitim yanısıra uluslararası kalite standartlarını yerine getiren YDÜ Hastanesi ile birlikte, Dünya’nın pek çok ülkesinden nakiller, kanser, kalp ve daha pek çok hayati riski yüksek hastalıklarda gün geçtikçe daha fazla uluslararası hastanın Kuzey Kıbrıs’ı tercih ettiğini anlatan İrfan Günsel, KKTC’nin Dünya’nın pek çok tanınmış ülkesinin önem gösterdiği Medikal Turizm’de de alternatif bir konumda olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474