banner564

İş bulup çalışacaktı

Tasarrufundaki uyuşturucu ile Kuzey Kıbrıs’a gelen Ali Bilicik, Ercan’da narkotik dedektör köpeği Liz’in markajına takıldı

İş bulup çalışacaktı
banner598
Tasarrufundaki uyuşturucu ile Kuzey Kıbrıs’a gelen Ali Bilicik isimli şahıs Ercan Havaalanı’nda narkotik detektör köpeği Liz’in markajına takıldı.
Çalışmak amacı ile ülkeye geldiği öğrenilen ve Ercan Havalimanında gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Polis, zanlı Ali Bilicik'in 15 Nisan tarihinde saat 18.00 sıralarında ülkemize Ercan Havaalanı’ndan giriş yapmak istediği esnada devriye gezen narkotik detektör köpeği Liz tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağrılığında tütünle karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 
Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu ve zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadesinin teyit edileceğini belirterek tahkikat maksatlı ilk etap 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının bir gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474