banner564

Eğlencede sınır yok

Kısa sürede Kıbrıs’ın değişilmez tek adresi olan Maxim Royal’de müzik dolu geceler tüm hızıyla devam ediyor

Eğlencede sınır yok
banner598
Onur ULAĞ
Eğlencede sunduğu kalite ve hizmet ile kısa sürede Kıbrıs’ın değişilmez tek adresi olan Maxim Royal’de müzik dolu geceler tüm hızıyla devam ediyor. 
Eğlencede sınır tanımayan mekanda gece İrem Barani’nin birbirinden güzel şarkıları ile başladı. Sonrasında Kıbrıs gecelerine ismini yazdıran Güven Yüreyi, ‘’Yalan Dünya’’ ile gecenin startını verdi.
 Yoğun bir izleyici kitlesinin bulunduğu gecede Güven Yüreyi şerefine 250 şişe şampanya patlatıldı.  Sanatçı, Müsüm Gürses’i sahnede rahmetle anarak şarkılarına yer verirken ‘’bir Müslüm Gürses, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses bir daha gelmez’’ diyerek geniş bir repertuar sundu.
 Yine birbirinden özel doğum günlerinin kutlandığı mekanda; Türkiye eğlence sektörünün önemli işletmecilerinden Yusuf Tekin de sahneyi en önden izledi. Gecede sürprizler bitmedi. “O Ses Türkiye” yarışmacılarından Ezgi Özcan da geceyi izleyenler arasındaydı. Güven Yüreyi’yi kırmayarak sahneye çıkan Ezgi Özcan, “Akşam Güneşi” şarkısını seslendirdi. Zaman zaman hareketli zaman zaman romantik şarkılarını büyük bir içtenlikle seslendiren Güven Yüreyi; yakın zamanda piyasaya çıkacak maxi single albümünden de güzel şarkılarını izleyicilerle buluşturdu.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473