banner564

İşler karıştı

Bulut Akacan’ın “Benden Bir milyon Sterlin kan parası istediler” diyerek şikayetçi olduğu Ulucan kardeşler, tam aksi yönde ifade vererek kendilerine ev ve para teklif edildiğini iddia etti

İşler karıştı
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de önceki gün meydana geldiği iddia edilen olayda Zeki Asımoğlu’nu korumalarıyla birlikte darp ettiği gerekçesiyle yargılanan İşadamı Bulut Akacan'ın ofisine gidip, 1 milyon sterlin kan parası istedikleri öne sürülen Serhat Ulucan, Melik Fırat Ulucan ile azmettirici olduğu ileri sürülen Levent Ulucan gözaltına alındı.
Akacan’ın şikâyeti üzerine tutuklanan Ulucan kardeşler dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Akacan, zanlıların “Bizi Zeki Bey ve ağabeyim Levent gönderdi. Bize Bir milyon Sterlin kan parası ödeyeceksin, ya da biz senin kanını akıtacağız. Seni öldüreceğiz” diyerek tehdit ettiklerini öne sürerken zanlılar da karşı yönde ifade verdi.
Zanlılar Serhat Ulucan ile Melik Fırat Ulucan, üç aydan beri Akacan’ın Zeki Asımoğlu’nun şikâyetini geri çekmesi için aracı olmalarını istediğini, hatta kendilerine para ve ev vaadinde bulunduğunu iddia etti.
Zanlılar tehdit ve para istediklerine dair iddiaları ise kabul etmedi.

Kan parası istediler iddiası
Polis, iki yönlü soruşturma başlatırken duruşmaya çıkarılan zanlılar hakkındaki iddialar aktarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, zanlıların önceki gün, saat 13.20 sıralarında Bulut Akacan’a ait İnönü Caddesi üzerinde bulunan işyerine gittiklerini söyledi. 
Polis, Akacan ile görüşen zanlıların  “Bizi Zeki Bey ve ağabeyim Levent gönderdi. Bize 1 milyon Sterlin kan parası ödeyeceksin, ya da biz senin kanını akıtacağız. Seni öldüreceğiz” diyerek tehdit ettiklerini ifade etti.
Olayın ardından Akacan’ın Girne Polis Müdürlüğü’nü arayarak şikâyette bulunduğunu, işyerinin ziyaret edildiğini kaydeden polis, kamera görüntülerini incelemek üzere emare olarak aldıklarını söyledi.
Şikâyet üzerine zanlılar Serhat Ulucan ve Melik Fırat Ulucan’ın tutuklandığını belirten polis, zanlı Levent Ulucan’a ise telefonla arayarak şubeye celp ettiklerini açıkladı.
Soruşturmayı yapan polis, zanlı Levent Ulucan’ın ifadesinde kardeşlerini kendisinin yollamadığını söylediğini aktardı. 

Ev ve para vaadinde bulundu
Polis, yapılan geniş çaplı soruşturma sonucu üç zanlı ile Akacan’ın ortak bir tanıdıkları aracılığıyla zanlı Levent Ulucan’ın istemi doğrultusunda, Akacan’ın işyerinde zanlılar Serhat Ulucan ve Melik Fırat Ulucan’ın görüşmesinin sağlandığını ifade etti.
Polis, zanlılar Serhat ve Melik Fırat Ulucan’ın da ifadelerinde, Akacan’ın üç aydan beridir Zeki Asımoğlu’nun yapmış olduğu şikâyeti geri çekmesi için, yardım talebinde bulunduğunu iddia ettiğini söyledi.
Polis, zanlılar Serhat ve Melik Fırat Ulucan’ın şikâyetin geri çekilmesini sağlamaları halinde kendilerine para ve ev vermek gibi vaatlerde bulunduğunu öne sürdüklerini açıkladı.
Zanlıların ağabeyleri Levent Ulucan’ın yönlendirmesi ve kendi istekleri doğrultusunda Bulut Akacan’ın işyerine görüşmeye gittiklerini ve görüşme esnasında Akacan’ın kendilerine, aleyhindeki şikâyetin geri çekilmesi için yine vaatlerde bulunduğunu iddia ettiklerini açıkladı.
Polis, zanlıların ifadelerinde hiçbir şey talep etmediklerini ve hiçbir şekilde tehdit etmediklerini öne sürdüklerini söyledi.

İddialar araştırılacak
Polis memuru gerek Akacan’ın gerekse zanlıların ifadelerinin araştırılacağını belirtti.
Zanlıların kullanımındaki cep telefonlarının da incelenmek üzere emare olarak alındığını, yine olay mahallinden temin edilen kamera görüntülerinin de detaylı olarak incelenmeye devam edeceğini belirten polis, yürütülen geniş kapsamlı soruşturmada başka şahısların da ortaya çıkmasının muhtemel olduğunu aktardı. 
Polis, her üç zanlının da poliste 3 gün tutuklu kalmaları talebinde bulundu.
Polisin ardından söz alan zanlıların avukatı, müvekkillerinin suçlamaları kabul etmediklerini belirterek, suçsuzluklarının ispatlanabilmesi açısından 3 günlük tutukluluğa itirazları olmadığını söyledi.
Mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

MAFYA İÇRE MAFYA !
BİR DE GİZLİ RUS MAFYASI BU ÜLKEDE KONUŞLANDI.DURUM BERBAT BİR O KADAR DA YAHUDİ VAR. ŞARON İNŞAAT İSMİ YETER HERHALDE..........MİLLİYETÇİLİK ÖLDÜ, BU MİLLET,ALKOL,UYUŞTURUCU,KUMAR FUHUŞ VE İBADETSİZLİKTEN ÖTÜRÜ BİTTİ!!!!!!!BOŞUNA 20 TEMMUZ KUTLAMAYIN........

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473