banner564

KKTC de eğitim-öğretim hayatına 9 yıl önce başlayan TED Kuzey Kıbrıs Koleji, liseden üçüncü mezunlarını verdi

Büyük coşku yaşandı

KKTC de eğitim-öğretim hayatına 9 yıl önce başlayan TED Kuzey Kıbrıs Koleji, liseden üçüncü mezunlarını verdi
banner598

TED Kuzey Kıbrıs Koleji geçtiğimiz Çarşamba günü yapılan mezuniyet töreniyle liseden üçüncü mezunlarını verdi.

KKTC de eğitim-öğretim hayatına 9 yıl önce başlayan TED Kuzey Kıbrıs Koleji bu yıl üçüncü mezunlarını vermenin gururunu yaşadı. Lise Kampüs Bahçesinde yapılan törene Ankara’dan TED Kuzey Kıbrıs Koleji direktörlerinden  Semih Apa konuklar ve öğretmenler katıldı.
Genel Koordinatör ve Okul Müdürü Sevinç Boztuna’nın mezunlara başarılarının devamını dileyen konuşmasının ardından  okul birincileri Ahmet Harnuboğlu ve Cemre Akbilen duygularını dile getirdikten sonra tüm öğrenciler adına kütüğe isimlerini çaktılar. 
Törende aynı zamanda ilkokuldan 12’nci sınıfa kadar  yıl içerisinde kültürel-sportif alanlarda başarı gösteren öğrencilere ve öğretmenlerine de belge ve plaket takdim edildi.
Başarılı olan öğrencilere plaket ve sertifika takdiminden sonra, diploma sunumuna geçildi. Mezuniyet andının coşkuyla okunmasının ardından keplerini havaya fırlatan mezunlar birbirlerine sarılarak veda ettiler. Mezuniyet töreni öğrenciler ve ailelerine okul yönetimi tarafından verilen kokteyl parti ile tamamlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474