banner564

5 kişi yaralandı 6 ayda 14 can

Girne-Tatlusu anayolunda kamyon ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucunda bir kişi öldü 

5 kişi yaralandı  6 ayda 14 can
banner598

Hüseyin ÇİÇEK-Onur ULAĞ
Girne-Tatlısu anayolunda dün sabah saatlerinde yolcu minibüsü ile kamyon çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 30 yaşındaki Mehmet Yıldırım hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Böylece yılın ilk 6 ayında trafik kazasına kurban gidenlerin sayısı 14’e yükseldi.
Kaza mahallinde yapılan incelemenin ardından Yıldırım’ın cesedi Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralılar 19 yaşındaki Furkan Ganar, 26 yaşındaki Şaban Kılıç, 42 yaşındaki Sarah Jane Morris ve 34 yaşındaki Graham David Cox ise Girne Akçiçek Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, minibüs şoförü Duran İnce ile kamyon sürücüsü Mehmet Uzun soruşturma amaçlı gözaltına alındı.
Yıldırım’ın ölümüyle sonuçlanan kazayla birlikte 2019 yılı Ocak-Haziran ayları arasında yaşamını yitirenlerin sayısı 14’e yükseldi.

Çalışmaya gelmişti
Ülkenin kanayan yarası trafik kazası dün yine can aldı. Girne-Tatlusu anayolunda saat 10.40 sıralarında meydana gelen kazada Mehmet Yıldırım yaşamını yitirdi.
Kaza Duran İnce’nin yönetimindeki TLR 463 plakalı minibüs ile Esentepe’ye doğru seyrederken sağa meyilli viraja geldiği zaman dikkatsizlik sonucu yolun sağına geçip Mehmet Uzun yönetimindeki PH 352 plakalı kamyon ile çarpışması sonucu gerçekleşti.
Çarpmanın etkisiyle yoluna devam eden minibüs araç yolun sağından çıkarak bariyerlere çarparak durabildi.
Trafik kazasının ardından çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı olay yerine sevk edildi.
Minibüste sıkışan yaralılar, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesinin yanı sıra, olay yerindeki bazı vatandaşların da yardımı ile minibüsten çıkarılarak hastaneye sevk edildi. 
Kaza mahalinde yapılan incelemenin ardından Yıldırım’ın cesedi Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralılar Furkan Ganar, Şaban Kılıç, Sarah Jane Morris ve Graham David Cox ise Girne Akçiçek Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, minibüs şoförü Duran İnce ile kamyon sürücüsü Mehmet Uzun soruşturma amaçlı gözaltına alındı.
Kazada yaşamını yitiren Yıldırım’ın Türkiye’nin Hatay ilinden çalışmak için ülkeye geldiği ve bir otelde aşçı olarak çalıştığı öğrenildi.
Bu arada Yıldırım’ın ölümüyle sonuçlanan kazayla birlikte 2019 yılı Ocak-Haziran ayları arasında yaşamını yitirenlerin sayısı 14’e yükseldi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474