banner564

İşlerini de kaybettiler

19 koli bira çalmakla suçlanan Arden Gıda’nın 4 çalışanı tutuklandı

İşlerini de kaybettiler
banner598

 Suna ERDEN

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat’da faaliyet gösteren Arden Gıda isimli işyeri çalışanları Saim Göksu, Abdulkadin Bay, Veysel Gezergün ve Vakkas Mutlutürk şirketin ürünlerini çaldıkları gerekçesi ile gözaltına alındı. 
Zanlıların işyerine ait 19 koli birayı çaldıkları öne sürülürken, zanlı Saim Göksu'nun evinde yapılan aramada yatak odasında 18 koli, Abdulkadin Bay'ın evinde de 2 koli bira bulundu. Soruşturma devam ederken zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlılar Saim Göksu, Abdulkadin Bay, Veysel Gezergün ve Vakkas Mutlutürk’ün Haspolat’ta faaliyet gösteren Arden Gıda isimli iş yerinde çalıştıklarını ve iş yerinin deposundan dağıtım için almış oldukları bin 502 TL değerindeki 19 koli biraları şirkete teslim etmeyerek çaldıklarını kaydetti. 

Şikayetin ardından tutuklandılar
Polis, olayın 15 Ağustos 2018 tarihinde rapor edildiğini ve aynı gün zanlıların tutuklandıklarını söyledi. Polis ,zanlı Saim Göksu'nun evinde yapılan aramada yatak odasında 18 koli biralar bulunarak emare olarak alındığını anlattı. Polis, zanlı Abdulkadin Bay'ın evinde de 2 koli bira tespit edilerek emare olarak alındığını söyledi. Polis, zanlılar Veysel Gezergün ve Vakkas Mutlutürk’ün evinde ise herhangi bir şey bulunamadığını belirtti. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni başladığını alınması gereken ifadeler olduğunu ,ayrıca şirket deposunda sayım yapılacağını belirterek zanlıların poliste bir gün tutuklu kalmasını talep etti.Mahkeme talebi kabul etti.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473