banner564

İsmail Kılıç'ın ‘Kaçma ihtimali var’

Polis, içerisinde 300 gram uyuşturucu bulunan çamaşır ilacı kutusunu alırken suçüstü yakalanan İsmail Kılıç’ın, başka davaları da olduğunu belirterek tutuklu yargılanmasını istedi

İsmail Kılıç'ın ‘Kaçma ihtimali var’
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, Tantura olarak bilinen kavşak yakınlarında bulunan bir tabelanın altındaki 300 gram ağırlığındaki “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu maddeyi aldığı esnada Narkotik Şube ekipleri tarafından suçüstü tespit edilen İsmail Kılıç, dün teminat maksatlı çıkarıldığı mahkeme tarafından 2 ayı geçmemek üzere Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, 5 Eylül tarihinde aldıkları bir ihbarı değerlendirdiklerini ve zanlıyı Gazimağusa-Lefkoşa anayolundaki bir tabelanın altında bulunan 300 gram uyuşturucu maddeyi alırken tespit edip tutukladıklarını anımsattı.
Başlatmış oldukları soruşturmanın bittiğini söyleyen Kavaz, zanlının 2004 yılında uyuşturucu suçundan sabıkası bulunduğunu ve 2009 yılında darp ve kasti hasar, 2013 yılında polisi darp ve mülke tecavüz ile 2014 yılında katle teşebbüs, yaralama ve kanunsuz bıçak taşıma gibi davaları bulunduğuu belirtti.
Kavaz, zanlının her an suç işlemeye meyilli bir kişi olduğunu ve yargılanmaktan kaçma ihtimalinin bulunduğunu anlattı. Kavaz zanlının davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. 
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Banu Soyer, zanlının davaları görüşülünceye kadar her halükarda 2 ayı geçmemek kaydı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473