banner564

Kadınların oyunu

Yolda gördükleri 67 yaşındaki adama “Gel sohbet edelim’” deyip tenha yere götürdükten sonra cebini boşalttılar

Kadınların oyunu
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki gün duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı. Keziban Ünsol ile Behiye Bilgiç isimli iki kadının, 67 yaşındaki Mustafa Şemmedi’yi sohbet edeceklerini söyleyerek araçlarına aldıktan sonra Gülseren’de ağaçlık bir bölgeye götürdüğü ve ceketinin düğmelerini kopararak, iç cebinde bulunan 4 bin TL parayı gasp ettikleri ileri sürüldü. 
Soygun suçlaması ile gözaltına alınan zanlılar, dün tutuklama talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Gel sohbet edelim
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Gökhan Kol, zanlıların, 14 Ocak 2019 tarihinde saat 19:30 sıralarında, Mustafa Şemmedi isimli şahsı, sohbet etme bahanesi ile arabalarına aldıklarını ve Gülseren bölgesinde ağaçlık bir bölgeye gittiklerini söyledi. Zanlıların, gittikleri yerde Şemmedi’nin ceketinin düğmelerini zorla kopardıklarını ve ceketin iç cebinde bulunan 4 bin TL nakdi parayı sirkat ettiklerini anlatan Kol, müştekinin şikâyeti üzerine zanlıların tespit edilerek gözaltına alındığını bildirdi.

Behiye suçlamaları reddediyor
Zanlıların evlerinde dün itibarı ile bir arama yapıldığını aktaran Kol, zanlı Keziban Ünsol’un evinde Bin 400 TL nakit paranın bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Zanlı Keziban Ünsol’un suçunu kabul ettiğini, zanlı Behiye Bilgiç’in ise suçlamaları reddettiğini belirten Kol, soruşturmanın yeni başladığını bildirerek mahkemeden süre talep etti.
Yargıç Umut İnan, yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zee
Zee - 5 yıl Önce

Behiye Bilgic 100lerce ihtiyari kandirdi. Bu ilki deyildir ne de son.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474