banner564

Kahreden veda

Cana yakın, yardım sever ve başarılı bir grafiker olan 37 yaşındaki Yücel İpek’in kara haberi tüm yakınlarını yasa boğdu

Kahreden veda
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa dün sabah güne acı bir haberle uyandı. Aslen Gaziantepli olan ve bir süreden beridir Kuzey Kıbrıs’ta yaşayan 37 yaşındaki Yücel İpek, evinde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre Surlariçi Abdi Çavuş Sokak’ta ailesi ile yaşayan İpek’in cansız bedeni, babası tarafından bulundu. İddialara ve tahminlere göre İpek, bilgisayar önünde oturduğu esnada aniden fenalaşarak yere düştü. Sabahleyin ise İpek’in cansız bedeni bulundu. Acılı ailesi yaşadığı şok karşısında saatlerce gözyaşı döktü.

Polis eşyalarını aldı
Söz konusu evde inceleme yapan polis ekipleri, İpek’in oturduğu sandalyeyi, bilgisayar kasasını, sigarasını, kül tablasını ve makası emare olarak aldı. Lefkoşa itfaiye personeli ise İpek’in cansız bedenini Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. İpek’in kesin ölüm sebebi, bugün yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek. 

Vedasına kimse bir anlam veremedi…
İpek’in sır ölümünden geriye acılı ailesi ve ilkokul çağında Ali ismindeki oğlu kaldı. İpek, birçok basın yayın kuruluşunda grafiker olarak çalışmıştı. Çevresinde sevilen, cana yakınlığı, yardım severliği ile bilinen Yücel İpek’in zamansız vedasına hiç kimse bir anlam veremedi. Tanıdıklarının herhangi sağlık ve ailevi sorunu bulunmadığını söylediği Yücel İpek’in naaşının yarın defnedileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2017, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474