banner564

Kalitesi çizgi üstü

Tarım Bakanı Erkut Şahali, Sağlık Bakanı Salih İzbul ve DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’tan, Diyalog Medya’ya övgü dolu sözler

Kalitesi çizgi üstü
banner598
Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar başkanlığındaki Diyalog Medya Grubu yöneticileri Diyalog Gazetesi’nin ikinci, Diyalog TV’nin de birinci yıldönümü münasebetiyle başlattığı ziyaretlere devam ediyor. 
   4 Aralık tarihinde Merit Lefkoşa Otel’de verilecek resepsiyona davet çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretlere Tarım, Gıda ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali, Sağlık Bakanı Salih İzbul ve Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş ile devam edildi.   Ziyaretlerde konuşan Reşat Akar, Diyalog Medya Grubu’yla ilgili bilgiler verdi   
Akar, 2013 yılının 4 Aralık günü Diyalog Gazetesi’nin yayın hayatına başladığını dile getirerek, tamamen tarafsız, bağımsız ve habercilik konusunda seri üretim yapabilen, halkı aydınlatabilen ve ismi gibi sorunların Diyalog yoluyla aşılmasını güden, kişileri hedef almayan bir yayın politikakası izlediklerini belirtti. Akar ayrıca; olası bir çözüm durumunda Güney Kıbrıs medyası ile yarışabilecek bir kurum oluşturduklarını söyledi.    
   Diyalog TV’nin bir yıl gibi kısa bir sürede en çok izlenen ve güvenilen bir haber kanalı olduğuna dikkat çeken Akar, bu çizginin değişmeyeceğini kaydetti.
Şahali:Başarılı bir yayıncılık
   Tarım Bakanı Erkut Şahali Diyalog Medya Grubu’nun yayınlarından övgüyle söz etti. Bakan Şahali, ilgiyle takip ettiğini belirterek, Diyalog TV’nin yayın politikasını ve yayın kalitesini çizgi üstü olarak değerlendirdi. Şahali, tebriklerini sunarak arzulanan çözüm koşullarında medyanın da rekabet gücünün yüksek ve sürdürebilir yapıda geleceğe uzanmasında Diyalog medyayı başarılı gördüğünü söyledi.
   Sağlık Bakanı Salih İzbul da hükümet olarak medya kurumlarına yönelik yapılan yardımlardan bahsetti.  İzbul, Diyalog gazetesini kutlayarak önemli bir yatırım yapıldığına dikkati çekti. Teknolojik olarak iyi ve başarılı yayıncılık sürdürüldüğüne inancını dile getiren İzbul, hükümet olarak medya kurumlarına yardımlarını sürdüreceklerini belirtti.
Denktaş:Performans çok iyi 
   Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar, Diyalog Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Adem Uslu, Diyalog TV Müdürü Sezgin Madencioğlu,  ve Diyalog TV Haber Müdürü Aytuğ Türkkan 4 Aralık gecesi Merit Lefkoşa Otel’de gerçekeltirilecek yaş günü resepsiyonuna davet çerçevesinde Demokrat Parti Ulusal Güçler Başkanı Serdar Denktaş’ı da ziyaret etti, davetiyeyi takdim etti.    Ziyarette konuşan Reşat Akar, Diyalog Medya Grubu’nun yayın politikası ve kuruluş aşamasına ilişkin bilgiler verdi. 
   DP lideri Serdar Denktaş, Diyalog Medya’nın yayınlarını ilgiyle izlediğini ve performansın çok iyi olduğunu söyledi.
    Denktaş, gerek içerik gerek köşe yazılar ve haber sunumu açısından son derece iyi bir performans sergileyen Diyalog gazetesi ile Diyalog TV’yi kutlarken, kısa sürede önemli bir aşamaya gelindiğini söyledi. 
   Denktaş, vatandaş olan, radyo ve televizyonla ilgili bölümlerden mezun gençlerin bu sektörde çalışmasını teşvik edici devlet katkısının gerekli olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2015, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473