banner564

Kalksa ve bu ateşi görebilse Yapar mıydı hiç?

Hayatına son vererek çocuğunu, anne ve babası ile tüm sevenlerini acılar içinde bırakan Erkut Özerdemli son yolculuğuna uğurlandı

Kalksa ve bu ateşi görebilse Yapar mıydı hiç?
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki gün, kendine hazırladığı akıl almaz bir son ile sevenlerine veda eden Erkut Özerdemli dün düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi. Çanakkale mahallesindeki arkadaşına ait apartman dairesinde önceki akşam asılmış vaziyette bulunan Erkut Özerdemli için dün yoğun bir kalabalığın katıldığı cenaze töreni düzenlendi.
Özerdemli için ilk tören yönetim kurulunda olduğu Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü önünde gerçekleştirildi. 
Buradaki törende kısa bir konuşma yapan MTG Asbaşkanı Derviş Canaltay, Erkut Özerdemli’nin yardımseverliği ile tanınan altın kalpli bir insan olduğunu  söyleyerek acılarının çok büyük olduğunu dile getirdi. 
Erkut Özerdemli’nin ailesine sabırlar dileyen Canaltay, Özerdemli için “yattığı yer nur olsun” dedi.
Özerdemli’ nin cenazesi daha sonra Lala Mustafa Paşa camisine getirildi.

Anne ve babası perişan oldu
Tarifsiz bir acı yaşayan Erkut Özerdemli’nin babası Cafer Özerdemli, tören boyunca oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Özerdemli’nin annesi Ayten Özerdemli de tören boyunca gözyaşı döktü. Özerdemli’nin cenazesine başta Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter olmak üzere bir çok siyasi isim katıldı. 

Kimse nedenini anlayamadı
Gazimağusa’ da hemen hemen herkesin tanıdığı ve oldukça sevilen bir isim olan Erkut Özerdemli’ nin cenazesine katılan yakınları, hayat dolu olduğunu söyledikleri Özerdemli’nin bu şekilde veda etmesine bir türlü anlam veremediklerini söyledi. Özerdemli’ nin tabutuna yöneticiliğini yaptığı Mağusa Türk Gücü’nün forması kondu.

Gözyaşları ile defnedildi
Erkut Özerdemli’nin cenazesi Lala  Mustafa Paşa camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gazimağusa Kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Otopsi raporu açıklandı
Öte yandan, Özerdemli’nin Gazimağusa Devlet Hastahanesinde yapılan otopsi sonuçları dün açıklandı.
Rapora göre asılmaya bağlı boyun kırılması sonucu öldüğü açıklanan Özerdemli’nin vücudunda herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadığı belirtildi. 
Özerdemli’nin vücudundan ileri tetkik için doku örneği alınarak Türkiye Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473