banner564

Kalp şüphesi

Göğüs ağrısı şikâyeti ile sağlık ocağına giden ve ‘Bir şeyin yok’ denilerek eve gönderilen 38 yaşındaki ambulans şoförü Cesim Duran, bir saat sonra hayatını kaybetti

Kalp şüphesi
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Dipkarpaz Sağlık Ocağı’nda ambulans şoförü olarak çalışan 38 yaşındaki Cesim Duran, dün aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. 
Duran’ın ani ölümü iş arkadaşları ve sevenlerini yasa boğdu. 
Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği düşünülen Duran’ın ölmeden bir saat önce göğüs ağrısı şikâyetiyle Sağlık Ocağı’na gittiği, kalp ritminin ölçüldüğü, EKG çekildikten sonra bir şey olmadığı söylenerek eve gönderildiği öğrenildi. 
Duran’ın eve geldikten bir saat sonra kusmaya başladığı, eşinden bir bardak su istediği ve aniden yere yığılarak yaşamını yitirdiği bilgisi elde edildi. 

Önce kustu sonra düştü
Elde edilen bilgilere göre; Cesim Duran, dün akşam saatlerinde göğüs ağrısı şikâyetiyle çalıştığı yer olan Dipkarpaz Sağlık Ocağı’na gitti. Orada EKG’si çekilen Duran’ın bulgularında bir anormallik olmadığı belirterek, eve gönderildi. 
Duran, akşam saat 20.00 sıralarında evde olduğu bir sırada yine rahatsızlandı. Aniden kusmaya başlayan Duran, birden yere yığıldı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Duran, yaşamını yitirdi. Duran’ın kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilirken, kesin sonucun bugün yapılacak otopsiden sonra belli olacağı kaydedildi. 

Ailesi yıkıldı
Bu arada olayı duyan yakınları ve Dipkarpaz halkı, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne akın etti. Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun’un talihsiz gencin yaşamını yitirdiği açıklaması sonrası hastaneye toplanan kalabalık adeta yıkıldı.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

NORMALDİR. KORONERLER DARALMIŞ BAZEN EKG NORMAL OLUR AMA HASTA ERKENDEN VEFAT EDER. DAİMA GÖĞÜS AĞRILARINI, GENÇ-YAŞLI DEMEDEN 4- SAAT GÖZLEMEK GEREK O KADAR YETER.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473