banner564

Kalplerde yaşayacak

Gazeteci Metin Münir bugün son yolculuğuna uğurlanıyor

Kalplerde yaşayacak
banner598

  Geçirdiği ani rahatsızlık sonucu cumartesi günü hayatını kaybeden Diyalog gazetesi yazarı, ünlü gazeteci Metin Münir, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

   Münir’in cenazesi Girne Nurettin Ersin Paşa Camii’nde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazıyla Ozanköy Mezarlığı’nda defnedilecek.
  Türk ve İngiliz basınında da uzun yıllar görev yapan Kıbrıslı Türk gazeteci ve yazar, Erenköy mücahitlerinden Metin Münir; 79 yaşında, Lefkoşa'da hayatını kaybetmişti.
   Cumartesi öğle saatlerinde Ozanköy’deki evinde rahatsızlanan Metin Münir, ambulansa hastaneye kaldırıldı. Münir, Lefkoşa Yakın Doğu Hastanesi'nde yapılan cerrahi müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
   Son yıllarını Ozanköy'deki evinde geçiren Metin Münir, Türkiye ve KKTC siyasetiyle ilgili yazılarının yanı sıra, buradaki hayatını kendisine özgü üslubu ve çarpıcı doğa tasvirleriyle Diyalog Gazetesi ve T24'teki köşesinde yazıyordu. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ercan YILMAZ
Ercan YILMAZ - 8 ay Önce

Yarım asırlık yaşamımın yarısında senin bilgi ve ilham verici yazılarını okumak ne kadar keyif verdiyse bundan sonraki yaşamımda bundan mahrum kalmak o kadar üzücü.Huzur içinde uyu bilge adam.

Beyhan Alkan
Beyhan Alkan - 8 ay Önce

Diyalog gazetesi yetkilileri; Sayın Metin Münir'in vefatı sonrasında yazarınıza karşı ilgisiz davranışımıza oldukça üzüldüm.Aynı yazı iki gün olduğu yerde kaldı. Hiç mi Metin bey'in ailesi ile görüşmediniz ?anlayamadım.Cenaze törenine ait bir kaç fotoğraf ile aile bireyleri ile röportaj beklerdim. Usta yazarınız sayesinde binlerce okuyucu gazetenizi tanıdı, takip etti. Bilemedim nedendir?

Turkish power
Turkish power - 8 ay Önce

Allahu Teala rahmet eylesin insAllah hayalini kurdugu mukemmel duzene cennette kavusur

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473