banner564

Kanlı sevda

Kız meselesi yüzünden yumruklaşan gençlerden biri bıçak çekerek karşısındakini koltuk altından yaraladı

Kanlı sevda
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’daki Lemar AVM önünde dün saat 16.00 sıralarında, iki genç arasında kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada, yumruklar ve bıçaklar konuştu. Alışveriş merkezinin park yerinde birbirine giren 17 yaşındaki iki gençten birisi, yanında bulundurduğu bıçakla karşısındaki genci koltuk altından yaraladı.
Polisten alınan bilgiye göre Lemar Avm önünde saat 16.00’da kız meselesi yüzünden tartışan 17 yaşındaki F.Ö ile M.T bir anda yumruk yumruğa kavgaya tutuştu. Kavga esnasında aldığı darbeler ile başından yaralanan F.Ö isimli genç, tasarrufunda bulundurduğu kanunsuz bıçak ile M.T’yi sol koltuk altından bıçaklayarak yaraladı.  Özel bir araç ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.T’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis F.Ö’yü tutukladı.

Laf kavgası ile başladı
M.T isimli gencin arkadaşı olan ve olaya tanık olan bir genç 4 arkadaş Lemar Avm önünde kız arkadasları ile otururlarken, F.Ö ile aralarında laf kavgası yaşandığını ve F.Ö isimli gencin elinde bıçak ile M.T’yi kovalayarak bıçakladığını söyledi. Mesele ile ilgili tutuklanan zanlı F.Ö’nün bugün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474