banner564

Kapıyı kırdı girdi

‘Mahkemenin 200 metre yaklaşmayacaksın’ emrine uymayarak eski eşinin evine baskın yapan Hasan Fahrisoğlu mahkemeye çıkarıldı

Kapıyı kırdı girdi
banner598

 Suna ERDEN

Gönyeli’de ayrılmış olduğu eski eşinin kalmakta olduğu evin kapısını kırdığı ileri sürülen Hasan Fahrisoğlu dün mahkeme çıkarılarak teminata bağlandı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Hamza Tarman, 24 Eylül’de saat 23.00’de Gönyeli’de gerçekleşen olayda zanlının ‘Mahkemenin 200 metre yaklaşmayacaksın’ emrine uymayarak koruma altında olan eski eşinin evine baskın yaptığını söyledi.  Zanlı Hasan Fahrisoğlu’nun, eski eşinin evine gidip, giriş kapısını kırdığını ve tutuklandığını anlatan polis memuru Tarman, tahkikatın tamamlandığını söyledi. Tarman, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı bir kefilin 40 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması koşuluyla serbest kalmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473