banner564

Kapıyı kırdı girdi

Alacaklı olduğu Murat Gezici’nin adresini öğrenmek için tabanca ile kız kardeşinin Hamitköy’deki evini basan Muahammet Suat Güner tutuklandı

Kapıyı kırdı girdi
banner598

 Suna ERDEN

Muhammet Suat Güner isimli şahıs, alacağı olduğu gerekçesiyle beline silah takıp Murat Gezici’nin kardeşinin evini bastı. Lefkoşa Hamitköy’de 13 Haziran 2018 tarihinde meydana gelen olayın ardından aranan şahıs ilan edilen Güner önceki gün tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlının Eda Gezici’nin evine zorla girip, belindeki silahı gösterip korkutarak abisi Murat Gezici’nin yerini öğrenmeye çalıştığı belirtildi.
Hakkında  “Kanunsuz ateşli silah taşıma, tasarruf, korkutmak amacyla silah taşıma ve mülke tecavüz” suçlarından soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

“Abinin yerini söyle yoksa…”
Soruşturmayı yürüten polis, zanlı Muhammet Suat Güner’in 13 Haziran 2018 tarihinde Lefkoşa Hamitköy’de meydana gelen “kanunsuz ateşli silah taşıma, tasarruf, korkutmak amacyla silah taşıma ve mülke tecavüz suçlarından gözaltına alındığını söyledi. Polis, zanlının 13 Haziran tarihinde saat 16.00’da  henüz kimliği tespit edilmeyen bir şahıs ile birlikte Hamitköy’de Eda Gezici’nin Aldora 28 Daire 2 adresindeki evine gidip, abisi Murat Gezici’nin kendisine olan borcunu ödemediği ve nerede olduğunu söylemediği gerekçesi ile Eda Gezici’nin ev içerisine girerek mülke tecavüz suçunu işlediğini belirtti. 

Aranan bir kişi var
Polis, zanlının ayrıca beraberinde getirmiş olduğu siyah renk tabancayı korkutmak maksadıyla Eda Gezici’ye gösterdiğini söyledi. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine soruşturma başlatıldığını ve zanlının önceki gün tespit edilerek tutuklandığını kaydeden polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, olayda kullanıldığı belirtilen silahın henüz tespit edilemediğini ve aranan bir erkek şahsın daha olduğunu belirterek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2018, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473