banner564

Karaağaç yasta

Haspolat’ta, güvercin palazı tutmak için çıktığı çatıdaki deliği fark etmeyerek basan ve 7 metre yükseklikten beton zemine düşen 34 yaşındaki uzman çavuş Kazım Dereseven hayatını kaybetti

Karaağaç yasta
banner598
Onur ULAĞ
Girne’ye bağlı Karaağaç Köyü’nün sevilen gençlerinden olan ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nda (GKK) uzman Çavuş olarak görev yapan 34 yaşındaki Kazım Dereseven, dün akşam saatlerinde Lefkoşa’ya bağlı Haspolat Köyünde gerçekleşen talihsiz bir kazada hayatını kaybetti.
Üzücü olay, Haspolat’ta faaliyet gösteren ASM Plastik Geri Dönüşüm isimli iş yerinin çatısına güvercin palazı tutmak için çıktığı iddia edilen Kazım Dereven’in 7 metre yükseklikten beton zemine düşerek hayatını kaybetmesi sonucu gerçekleşti. Dereseven’in çatıdaki deliği fark etmeyerek basması ve aşağı düşmesi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Yakınları sinir krizi geçirdi
Başarılı bir asker olan Kazım Dereseven’in beklenmedik vedası başta silah arkadaşları olmak üzere tüm sevenlerini ve ailesini hüzne boğdu. 
Çevresinde çok sevilen ve fanatik Beşiktaş taraftarı olan Kazım Dereseven’in acı haberini alan çok sayıda yakını ve arkadaşı dün akşam Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne akın etti.

Bugün defnedilecek
Evli ve iki çocuk babası olan Kazım Dereseven’in zamansız vedasını kabullenmek istemeyen acılı bir yakını, sinir krizi geçirerek hastanedeki camları kırdı.
Talihsiz kaza sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Dereseven’in, bugün ikindi namazını müteakip Esentepe’de Karaağaç Karbistanlığı’na defnedileceği belirtildi.
Haspolat’taki üzücü olaydan sonra bölgeye giderek geniş çaplı bir tahkikat yapan polisler, bazı kişilerin ifadesine başvurdu, emare topladı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474