banner564

“Karar halkın”

Geçmişteki hatalardan ders çıkardıklarını belirten Erhürman, “CTP iktidarında üreteni, girişimciyi, istihdam yaratanı, kooperatifleşeni destekleyeceğiz” dedi

“Karar halkın”
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve milletvekili adayları, önceki gün bazı Mesarya köylerini ve bölgedeki fabrikaları ziyaret ederek yurttaşlarla görüştü.    
Serdarlı, Geçitkale, Alaniçi, Akova köylerine giden CTP’li adaylar Akova Kadınlar Derneği, Yavuzlar Un Fabrikası, Sütlüce Yağ Fabrikası ile Bardak Yağ Fabrikası,  ziyaret etti.
Hukuksuzluğa, adaletsizliğe, yolsuzluğa göz yumulmayacağını, haysiyete, adalete, üretime ve hizmete dayalı bir sistem kurulacağını halk olarak haykırmanın zamanının geldiğini kaydeden Erhürman, “Bu seçim o çok yüzden kritik” dedi.
Erhürman, şunları söyledi:
“CTP’nin programı da kadrosu da güzel ama şu akrabam şu partiden adaydır ona da bir tik vereyim’ diyeceğimiz bir seçim değil bu. Bunun zamanı değil. Meclise tek tek kimlerin gireceğinden ziyade, hangi zihniyetin, hangi programın, hangi kadronun ülkeyi yöneteceğini belirleyeceğimiz bir seçime gidiyoruz. O yüzden başkaları size ‘bana bir tik’ derken, CTP olarak biz size, ‘bize, bu ülkenin, bu halkın geleceğine mühür vurun’ diyoruz.”
Erhürman, şunu ekledi:
“CTP’nin geçmişte yaptığı hataları özeleştiri süzgecinden geçirdik. Dersimizi aldık ve bu defa dersimize çok daha iyi çalıştık. Biz göreve geldiğimizde burası başka bir memleket olacak, çok şeyler değişecek. Biz haysiyet istiyoruz. Bu memlekette çocuklarımız doğru düzgün eğitim, sağlık hizmeti alamaz hale geldi. Bütün bunları insan onuruna yaraşır bir hale getireceğiz. Biz sizden bunun için iktidar yetkisi istiyoruz. Bir tarafta ‘ben’ diyenler var, bir tarafta da ‘biz’ diyenler. Bir tarafta koltuk peşinde olanlar, diğer tarafta da iş yapmak isteyenler var. Karar halkımızındır.”

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474