banner564

“Karıncalar ayaklandı”

Seçimlerin en iddialı partisinin CTP olduğunu söyleyen Erhürman “Durmak, dinlenmek, uyumak yok; halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi

“Karıncalar ayaklandı”
banner598
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk halkını kucaklamak ve halkın önünü açacak adımları atmak için yola çıktıklarını belirtti. 
Erhürman, “Umut CTP’dir. Umut karıncalar gibi çalışacak olanlardadır. Bugünden itibaren durmak, dinlenmek, uyumak yok; halkımız için, geleceğimiz için, yorulmak nedir bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu düzeni biz değiştireceğiz. Halk değişimi istiyor ve bunu başaracak güç de kadro da sadece ve sadece CTP’de var” dedi. 
Erhürman, Dome Otel’de gerçekleştirilen CTP Girne Genişletilmiş İlçe Meclisi toplantısına katıldı. Toplantıda, yeni seçim sistemi hakkında da bilgi verildi.

“Memleket çok zor günlerden geçiyor”
CTP’den yapılan açıklamaya göre, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman konuşmasına, “Karıncalar ayaklandı, yollara düşmeye hazır, bu akşam Girne’den yola çıkıyoruz” diyerek başladı. 
CTP’nin en fazla milletvekiline sahip olmasına karşın çeşitli ayak oyunlarıyla hükümetten uzaklaştırıldığı günden bugüne UBP-DP hükümetinin durmadan yolsuzluk, hukuksuzluk yaptığını kaydeden Erhürman sözlerini şöyle sürdürdü: 
     “En iyi bildikleri şeyi yapıp, en adaletsiz biçimde menfaat dağıtmaya devam ediyorlar. Kırsal kesim arazileri, kamu arazileri, istihdamlar, banka kredileri, vatandaşlıklar dağıtılıyor. Dağıttıkları karşılığında da oy devşireceklerini ve bir kez daha hükümete gelebileceklerini sanıyorlar. Halkımıza anlatmamız gereken budur. Bunlar adaleti tanımaz, haysiyete önem vermez, bu toplumun üretken bir toplum olmasını, hak ettiği kamu hizmetlerini almasını istemez. Bunlar kendi kendine yeten bir halk değil gelen parayı kendinden olana dağıtmak ister. Bu seçim onları, gelecek hırsızlarını sandıkta bırakma zamanıdır. Biz çocuklarımıza haysiyetimize yakışmayan böyle adaletsiz bir düzen bırakmayacağız”. 

Akıncı’dan CTP’ye ziyaret
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, bir süreden beri başlattığı ziyaretler çerçevesinde dün de ana muhalefet Cumhuriyetçi Türk Partisi’ni ziyaret ederek Genel Başkan Tufan Erhürman ile görüştü.
Ziyarette Cumhurbaşkanı Akıncı’ya Özel Kalem Müdürü Cenk Gürçağ eşlik ederken,     görüşmede CTP Genel Sekreteri Erdoğan Sorakın ve MYK üyesi Milletvekili Fazilet Özdenefe de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473