banner564

Eğitimleri devam edecek

Tasarruflarında 28 gram uyuşturucu bulunan üniversite öğrencisi Ürdünlü Abdullah ile Belaruslu Antanina teminata bağlandı

Eğitimleri devam edecek
banner598
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri tarafından 22 Ekim 2017 tarihinde Girne’de düzenlenen operasyonda 28 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile yakalanan Ürdün’lü Abdallah Muhammad Bjawi ile uyuşturucu içtiği saptanan Belarus’lu Antanina  Douzhkyk hakkındaki soruşturma tamamlandı. İki zanlı dün yargılanacakları davalardan teminata bağlanmak üzere Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, zanlı Abdallah Muhammad Bjawi’nin 28 gram hintkeneviri tasarrufu, alma ve verme suçlarından, zanlı Antanina  Douzhkyk’ın ise iki adet uyuşturucu içerikli sigara içmesinden dolayı tutuklandıklarını söyledi. 

Antanina sadece içici
Zanlıların aleyhlerine getirilen davaları kabul ettiğini, ikisinin de KKTC’de üniversite eğitimi gördüğünü kaydeden polis, zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, teminat şartları belirlerken sadece içici olduğu yönünde hakkında kanıt olan zanlı Antanina  Douzhkyk ile 28 gram uyuşturucu ile yakalanan zanlı Abdallah Muhammad Bjawi arasında ayrım yaptı. Mahkeme, her iki zanlının 5 bin TL nakit teminat yatırması, zanlı Abdallah Muhammad Bjawi için bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalamasına, zanlı Douzhkyk’nin 50 bin TL şahsi kefalet senedine imza atmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473