banner564

Kasaya varamadı!

Kebapçı Güner’in Yeri’ne girmeye çalışan Ahmet Can Varan’ı, yan binadaki banka bekçisi kovaladı

Kasaya varamadı!
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’da Güner’in Yeri isimli kebapçı dükkânına girmeye çalışırken fark edilmesi üzerine kaçan zanlı Ahmet Can Varan tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlı dün de Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlı,  dükkân etrafında bir yere gizlemiş olduğu parasını almak için gittiğini ve binaya girmeye çalışmadığını söyledi.
Duruşmada olayla ilgili iddiaları aktaran polis,  zanlı Ahmet Can Varan’ın 20 Ağustos tarihinde Lefkoşa’da faaliyet gösteren Güner’in Yeri isimli kebapçı salonunun duvarına çıktığı esnada yan tarafta bulunan bir bankanın bekçisinin kendisine seslenmesi üzerine olay yerinden kaçtığını söyledi. 

Kamera kayıtlarından tespit edildi
Polis, zanlının daha sonra bölgede yapılan kamera kayıtları incelenmesinde tespit edildiğini ve tutuklandığını belirtti. Polis, zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve faili meçhul birçok mesele bulunduğunu söyleyerek, zanlının bir gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlı hakkında bir gün süre ile tutukluluk kararı verirken söz hakkı alan zanlı,  dükkân etrafında bir yere gizlemiş olduğu parasını almak için gittiğini ve binaya girmeye çalışmadığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474