banner564

‘Kaydım var’

Lefkoşa’da 2 oto galeriyi ve bir finans kuruluşunu kundakladığı iddiasıyla tutuklanan Bülent Gezer, o sırada hastanede olduğunu söyledi

‘Kaydım var’
banner598
Çiğdem AYDIN
Ülke genelinde büyük infial yaratan ve Başkent Lefkoşa’da geçtiğimiz günlerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen King Oto Galeri, Opel Plaza ve Özmerhan Finans isimli iş yerlerinin kundaklanması olayı ile ilgili şüpheli görülen bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.
Olaylarla ilgisi olduğu iddia edilen Bülent Gezer isimli dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlı Bülent Gezer’in henüz tespit edilemeyen 5 şahıs ile birlikte 19 Şubat tarihinde saat 00.50 raddelerinde Lefkoşa’da Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Özmerhan Finans isimli iş yerinin doğuya bakan cam kapısını kırdıktan sonra yanıcı madde dökerek ateşe vermek suçundan gözaltına alındığını söyledi.

Şu anda şüpheli…
Polis, zanlının Lefkoşa'da sakin Halil Kahraman'ın sahibi ve işletmecisi olduğu King Oto isimli iş yerine ait antrepo içerisinde park halinde bulunan toplam 9 adet lüks araç ile yine Lefkoşa'da sakin Fikri Macila'nın sahibi ve işletmecisi olduğu Opel Plaza isimli iş yerine ait antrepo içerisinde park halinde bulunan toplam 15 adet toplam 24 aracın üzerine yanıcı madde döküp ateşe vermek sureti ile kasten ve kanunsuz olarak hasara uğratmak suçundan da şüpheli olduğunu belirtti. 

Aranan 5 kişi daha var…
Polis, mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan 5 kişinin daha arandığını alınması gereken ifadeler ve incelenen kamera görüntüleri olduğunu da belirterek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkemeden söz alan zanlı kendisinin olayla bağlantısı olmadığını, yerlerin yakıldığı esnada hastanede olduğunu ve kaydı bulunduğunu söyledi. Mahkeme zanlı hakkında bir gün tutukluluk emri verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474