banner564

Kedi gibi tırmaladı

Yanında çalışan genç kadınla evlendikten bir süre sonra boşanan 84 yaşındaki Şevket Ustürk, hem darp edildi, hem de borç senedi imzalamak zorunda kaldı

Kedi gibi tırmaladı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı. Yanında çalışan genç kadınla evlendikten bir süre sonra boşanan 84 yaşındaki Şevket Ustürk, hem darp edildi, hem de borç senedi imzalamak zorunda kaldı. Şevket Ustürk’ü darp ettiği öne sürülen Nato Üstürk isimli zanlı dün polis tarafından Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli Polis Müfettiş Muavini Halil Seven, zanlı Nato Ustürk’ün 23 Ekim 2016 tarihinde, ayrılmış olduğu ve aynı zamanda bakıcılığını yaptığı eski eşi olan 84 yaşındaki Şevket Ustürk’ün ağzını eli ile kapayıp, yüzünü tırmaladıktan sonra içerisinde yaşlı adama borcu olduğunu gösteren evrak ve borçlu kişilerin kayıtlı olduğu defterin bulunduğu çantayı alarak soygun suçunu işlediğini söyledi.

Emareler aranıyor
Zanlının evinde yapılan aramalarda emarelere ulaşılamadığını belirten Seven, şikayetçinin bulunduğu mahallede sabah yapılan aramalar sonucunda zanlı Nato Ustürk’a ait olabileceğine inanılan evrakların bulunduğunu ifade etti. Tahkikatın henüz yeni başladığını ve aranan emarelerin olduğunu söyleyen Seven, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Zanlı avukatının da tutukluluk talebine itirazı olmaması üzerine Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474