banner564

Kefaletle serbest kaldılar

Eğlence mekânı önünde kavga edip, bir kişinin aracına hasar veren 5 zanlı ileride yargılanacak

Kefaletle serbest kaldılar
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Soho isimli eğlence mekânı önünde kavga eden ve orada park halinde bulunan bir aracı hasara uğrattıkları gerekçesi ile tutuklanan zanlılar Mehmet Şükrü Yazar, Muhammet Hamidanoğlu, Velet Yücel, Fatih Acar ve Selahattin Acar dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturma memuru, olayın 13 Ekim 2019 tarihinde saat 03.30 'da Lefkoşa’da Osman Paşa Caddesi üzerindeki Soho isimli barın ön kısmında meydana geldiğini anımsattı. Polis, zanlılar Mehmet Şükrü Yazar, Muhammet Hamidanoğlu, Velet Yücel, Fatih Acar ve Selahattin Acar’ın bir taraf olup, diğer taraf olan Yusuf Kaya, Atıf Albayrak ve Can Kaya’ya ile kavga ettiklerini söyledi.
   Polis,16 Ekim tarihinde Can Kaya’nın polise gelip aracının olay gecesi hasara uğratıldığını şikâyet etmesi üzerine soruşturma başlatıldığını ifade etti. Polis, yapılan kamera görüntüsü incelemesinde söz konusu araca hasar verdikleri tespit edilen zanlıların tutuklandığını söyledi. 
   Zanlıların 2 gündür tutuklu olduğunu, soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminat talep etti. Mahkeme her zanlı için birer kefilin 80 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargı emri verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474