banner564

Kefili buldu kurtuldu

Hastane önünde 11 haftalık hamile olan eşini darp ettiği gerekçesi ile tutuklanan Abdulhalim Öztürk teminat ile serbest kaldı

Kefili buldu kurtuldu
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi önünde meydana gelen olayda 11 haftalık hamile eşini darp ettiği gerekçesi ile tutuklanan Abdulhalim Öztürk hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Kadına Şiddete Karşı Mücadele biriminde görevli polis memuru, zanlı Abdulhalim Öztürk’ün 18 Ocak tarihinde saat 10.00 sıralarında Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil Servis önünde eşi S.Ö. ile aralarında çıkan sözlü tartışma esnasında tekme atarak , darp ettiğini söyledi. Polis, zanlının bacağına tekme atarak darp ettiği eşine, “Sen benim karım değilsin, gözümden çıktın. Kardeşin bundan sonra seninle ilgilenecek" sözlerine sarfetiğini açıkladı. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyleyerek teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, bir kefilin  100 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması koşuluyla zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474