banner564

Kefiller kurtardı

Kaldıkları evde 30 gram hintkeneviri ile uyuşturucu hap ve 10 adet pul şeklinde LSD türü uyuşturucu bulunan iki üniversite öğrencisi teminata bağlandı

Kefiller kurtardı
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de, narkotiğe gelen ihbarın ardından evlerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunan üniversite öğrencisi zanlılar Lara Birkdar ve Jennet Jumanyyazova hakkındaki soruşturma tamamlandı. İki zanlı dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada aldıkları bir ihbar üzerine 6 Nisan 2018 tarihinde Girne’de Lara Birkdar ve Jennet Jumanyyazova’nın kaldıkları eve operasyon düzenlediklerini kaydeden polis, evde yapılan aramada 30 gram ağırlığında hintkeneviri ile bir adet metal öğütücü, bir adet uyuşturucu hap ve 10 adet pul şeklinde LSD türü uyuşturucu madde bulduklarını söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlıların gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiğini ve ülkede öğrenci statüsünde bulunduklarını belirterek, teminata bağlanmalarını talep etti.
Mahkeme, 5’er bin TL nakit teminat yatırmaları, iki kefilin 50’şer bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve 100’er bin TL şahsi kefalet senedi imzalamaları şartları ile zanlıların tutuksuz yargılanmalarına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473