banner564

Kefilleri kurtardı

Narkotiğin Geçitkale’de ele geçirdiği 74 gram uyuşturucu ile ilgili tutuklanan Fatih Esergül ile Mustafa Topçuoğlu şimdilik serbest

Kefilleri kurtardı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Geçitkale’de düzenlenen operasyonda aracında 74 gram uyuşturucu bulunduğu öne sürülen Fatih Esergül ile trafik kazası yapınca tasarrufunda uyuşturucu olduğu belirlenen Mustafa Topçuoğlu hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar dün teminat talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mahir Türe, 16 Ocak 2018 tarihinde zanlı Mustafa Topçuoğlu’nun Geçitkale’de trafik kazası yaptığını ve kazanın ardından aracında yapılan aramada, bir gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 

Aracından 74 gram çıktı
Soruşturma sonucunda zanlının uyuşturucu maddeyi Fatih Esergül’den 100 TL karşılığında aldığının belirlendiğini anlatan Türe, zanlı Esergül’ün de tespit edildiğini ve aracında yapılan aramada 74 gram uyuşturucu madde bulduklarını ifade etti. Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Türe, teminat şartlarına bağlanmalarını talep etti. Mahkeme, zanlılar için birer kefilin 50 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartıyla tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473