banner564

‘Kendim için getirdim’

35 adet uyuşturucu hapı iç çamaşırına gizledi ama Zeyna’yı geçemedi

‘Kendim için getirdim’
banner598
Çiğdem AYDIN
Kuzey Kıbrıs’a çalışmak için geldiği öğrenilen Servet Sezer’in, Ercan Havalimanı’nda yapılan kontrolde iç çamaşırına gizlediği uyuşturucu haplar bulundu. Servet Sezer, narkotik detektör köpeği Zeyna’nın tepki vermesi ile yakalandı.Üzerinde 35 adet uyuşturucu hap bulunan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.Duruşmada zanlının soruşturma aşamasında tutuklu kalması talep edildi.
Polis, zanlı Servet Sezer'in 11 Mart tarihinde,  saat 15.00 sıralarında Ercan Havaalanı’ndan giriş yapmak istediği esnada devriye gezen narkotik detektör köpeği Zeyna tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada iç çamaşırında gizlenmiş toplam 35 adet uyuşturucu hap bulunduğunu söyledi.  

Haplar tahlile gönderildi
Polis, olayın akabinde zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini ancak emare olarak alınan uyuşturucu hapların tahlile gönderileceğini belirterek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verirken söz hakkı alan zanlı Sezer, KKTC’ye çalışmak amacı ile geldiğini ve uyuşturucuyu da kendi kullanımı için getirdiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474