banner564

“Keşke dikkate alınsaydım”

UBP Genel Sekreteri Oğuz, muhalefetteyken tarım konusunda yaptığı eleştirilerdeki haklılığın bugün görülmekte olduğunu söyledi

“Keşke dikkate alınsaydım”
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Dursun Oğuz, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
UBP kurultayında gerçekleşen yüksek katılımın ülkenin içinde bulunduğu bugünkü siyaset ortamında takdir edilecek bir durum olduğunu belirten Oğuz, bazılarının beklentilerinin aksine kurultayın “kazasız-belasız” tamamlandığını ifade etti.
Çiftçi ödemeleri için Türkiye’den 50 milyon TL borç istendiği yönündeki haberlerin sorulması üzerine “bu konuda benim bir bilgim yok” diyen Oğuz, konuyu basına yansıdığı kadar bildiğini söyledi.
Dursun Oğuz, üreticinin Temmuz ayında verdiği ürünün bedelini hala alamadığına işaret ederek, muhalefetteyken tarım konusunda yaptığı eleştirilerdeki haklılığın bugün görülmekte olduğunu kaydetti.
 “Keşke uyarılarıma birileri kulak asıp tedbir alsaydı ve bugünlere gelmeseydik” diyen Oğuz, içinde bulunulan durumun TÜK’ün yanlış yönetilmesinden kaynaklandığını savundu.
Çiftçinin “sadaka değil hak arayışında” olduğunun altını çizen UBP Genel Sekreteri, sorunun barışçıl bir mutabakatla çözülmesi gerektiğini söyledi. 
Kıbrıs müzakerelerinin gidişatına ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Akıncı’nın kamuoyuna daha detaylı açıklama yapabileceğini savunan Oğuz, meclisin kapalı oturumunda kendilerinin bilgilendirildiğini ancak bunları halkla paylaşamadıklarını anlattı.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473