banner564

‘Keyifle keşfet’

Akgünler Turizm’in katkıları ile Borajet’in Bursa, Kayseri, Trabzon direkt uçuşları bugün başlayacak

‘Keyifle keşfet’
banner598
Akgünler Turizm’in katkıları ve yenilenen jet motorlu Embraer E190  uçak filosu ile Borajet’in Bursa, Kayseri, Trabzon direkt uçuşları bugün başlayacak. Seyahat severlere, Trabzon’a 75 dakika, Kayseri’ye 50 dakika ve Bursa’ya 60 dakikada hızlı ve konforlu bir yolculuk sonrası muhteşem bir coğrafyada, etnik kültürü, doğası ve unutulmaz lezzetleri ile benzersiz yöreleri keşfetme olanağı sunuluyor.Direkt uçuşlar sayesinde, Kuzey Kıbrıslı seyahat severler, bu güzel yöreleri görebilmek için İstanbul veya Ankara’ya uğrayıp vakit kaybı ve yorgunluk yaşamadan, direkt turun başlangıç noktasında, her bir detayı özenle hazırlanmış, kültür turlarına katılabilecekler. 

Amaç yerli acenteleri güçlendirmek
Akgünler Turizm’in, yıllardır Türkiye’de  uyguladığı, tüm acentelerin ortak bir havuzdan en iyi şartlarla seyahat ürünlerini temin edebilmesine olanak sağlayan sistem, deneyimli ve profesyonel kadrosu tarafından, Kuzey Kıbrıs turizm acenteleri için de hazırlanmış ve Kuzey Kıbrıs’lı seyahat severlere direkt uçuşlu kültür turları ürünlerini sunabilmeleri de sağlanmıştır. Bu sayede yerel acentelerin ürün gamlarının genişletilerek iş hacimlerinin arttırılması suretiyle güçlendirilmesi de hedeflenmektedir. Kıbrıs’tan Kültür Turları operasyonu çerçevesinde, planlı grup turlarının yanı sıra, kişiye özel hafta sonu turları da sunulabilecek olup, bu sayede, yerel acentelerin, Uludağ ve Erciyes’de kayak programlarından, Karadeniz yaylalarında çay toplamaya, Bozcaada bağ bozumundan, Kayseri’de mantı yemeye birçok esnek tatil alternatifleri sunabilmesi sağlanmış olacaktır. 

“Tatilin keyfini çıkaracaklar”
Kuzey Kıbrıslı seyahat severler, Ercan Havalimanın’dan Embraer E190 tipi jet motorlu uçaklarla, 50,60 ya da 75 dakikada turun başlangıç noktasına ulaşacaklar. “Direkt uç, keyifle keşfet!” sloganıyla başlatılan Kıbrıs’tan Kültür Turları operasyonu, ada genelindeki turizm acentelerinin %80’i tarafından büyük ilgi gördü ve sisteme dahil oldu.Direkt uçuşlarla kültür turları ve bu turların satın alınabileceği tüm acenteler www.kibristankulturturlari.com adresinde yer almaktadır.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474