banner564

Kim bu Misli?

Narkotiğin yaptığı baskında suçüstü yakalanan Iraklı iki öğrenci mahkemede, “Evimize uyuşturucuyu bir Türk kız yerleştirdi” iddiasında bulundu

Kim bu Misli?
banner598

 


Girne’de, yabancı uyruklu öğrencilerin yaşadığı eve Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından yapılan baskında uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis, suçla bağlantılı Irak uyruklu  N.A (E-21) ve V.M (E-21) isimli öğrencileri gözaltına aldı. 
Zanlılar dün de tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar evlerine misafir olarak gelen Misli isimli Türk bir kızın uyuşturucuları yerleştirdiğini öne sürdü. 
Duruşmada önceki gün saat 21.05 sıralarında zanlıların kalmakta olduğu evde arama yapıldığı belirtildi. Polis, yapılan aramada salonda bulunan zanlı N.A’nın elinde içerisinde uyuşturucu olan sigara, yatak odasında ise zanlı V.M’ye ait komidin çekmecesinde 2 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu, evin önündeki çöplerin içinde ise içerisinde uyuşturucu olan sigara izmariti ile uyuşturucu kalıntıları bulunan boş paket bulduklarını söyledi. 
Gözaltına alınan zanlıların ifade vermediğini kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlıların üç gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verirken söz hakkı verilen her iki zanlı da evlerine misafir olarak gelen Misli isimli Türk bir kızın uyuşturucuları eve yerleştirdiğini öne sürdü.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474