banner564

Kiralıklar uçuyordu

Lefkoşa–Girne Anayolunda, sabaha karşı meydana gelen iki ayrı kazada büyük bir şans eseri can kaybı ve yaralanma olma

Kiralıklar uçuyordu
banner598

 Onur ULAĞ

Lefkoşa–Girne Anayolunda, dün sabaha karşı meydana gelen iki ayrı kazada şans eseri can kaybı ve yaralanma olmazken, kiralık plakalı olan araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu.
Polisten alınan bilgiye göre ilk kaza dün sabaha karşı 01.50 sıralarında ZML 585 plakalı kiralık araç ile seyreden Lefkoşa’dan Girne’ye giden Mehmet Zeki Eren (E-34) isimli sürücünün sağa meyilli virajı döndükten sonra direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi.
Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç kontrolden çıkarak yolun sol tarafında bulunan beton sete çarptıktan sonra yaklaşık bir metre derinliğindeki su kanalı içerisinde durabildi. Kaza sonucu şans eseri yaralanan olmazken, araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

İkinci kaza Gönyeli çemberinde
Aynı yolda yürekleri ağızlara getiren ikinci kaza ise Gönyeli Çemberi yakınlarında meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre dün saat 02.30 sıralarında Girne istikametinden Lefkoşa’ya doğru seyreden ve sürücü henüz belirlenemeyen ZMY 628 plakalı kiralık araç kontrolden çıkarak kaza yaptı. Gönyeli Çemberi’ne çıkarak durabilen araçta maddi hasar meydana gelirken sürücü olay yerinden kaçtı. Polisin iki ayrı kaza ile ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473