banner564

‘Kırmızı Aşk’ta durduruldu

Gece kulübüne dadanan Anıl Çökcecik, 13 bin liraya ulaşan borcunu, başkasının kredi kartıyla ödemeye çalıştı

‘Kırmızı Aşk’ta durduruldu
banner598
Çiğdem AYDIN
Lefkoşa, Alayköy’de faaliyet gösteren Red Love (Kırmızı Aşk) isimli gece kulübüne biriken 13 bin TL’lik borcunun bir kısmını başka şahıslara ait kredi kartı bilgilerini kullanarak ödediği öne sürülen zanlı Anıl Çökcecik hakkındaki soruşturma devam ediyor. 
   Zanlının gece kulübüne ait pos cihazı ile telefon bankacılığını kullanarak başka şahısların hesabından 3 bin 400 TL çektiği ileri sürülürken, 2 gündür tutuklu bulunan zanlı dün ek süre talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
    Duruşmada aktarılan iddiaları göre, sık sık Red Love isimli gece kulübüne giden zanlı Anıl Çökcecik, gece kulübüne 12 bin 975 TL borçlandı. Zanlı, 6-11 Temmuz tarihleri arasında, biriken borcunu ödemek için gece kulübünün pos cihazını kullanarak telefon bankacılığı yönetimi 3 bin 400 TL ödeme yaptı. Zanlının ödeme yaparken, başka şahısların bilgilerini kullandığı ve o şahısların kredi kartından ödeme yaptığı öne sürüldü. Mahkeme kararı ile 2 gündür tutuklu bulunan zanlı dün ek süre talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 

Birçok kart bulundu 

   Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlının tasarrufunda henüz kimlere ait olduğu tespit edilemeyen kredi kartı bilgileri, evinde yapılan aramada ise üzerlerine yükleme yapılabilen manyetikli kartlar bulunduğunu belitti. 
   Polis, zanlının suç ortaklarının da olduğu yönünde bir bilgi aldıklarını ve bu yönde arama yaptıklarını ifade ederek, ayrıca zanlının birçok işletmede aynı işlemle ödemeler yaptığını söyledi. Polis, diğer işyerlerinde de soruşturma yapıldığını ifade ederek, zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının tutukluluk süresini 8 gün daha uzattı.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473