banner564

Kolunu da ısırdı

Eski kız arkadaşına "Başka erkeklerle ilişkin olursa, seni öldürür böbreklerini deşerim" dediği gerekçesiyle mahkemeye çıkarılan Abdullah Bayar kefaletsiz serbest bırakıldı

Kolunu da ısırdı
banner598
Çiğdem AYDIN
 Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) kampüsü içerisinde eski kız arkadaşının yanına giderek "başka erkeklerle ilişkin olursa, seni öldürür böbreklerini deşerim" diyerek, tehdit etmekle suçlanan Abdullah Bayar şikayet üzerine gözaltına alındı. 
   Hakkında soruşturma yapılan zanlı dün teminata bağlanmak üzere Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
   Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Abdullah Bayar'ın 25 Aralık tarihinde Lefkoşa’da YDÜ kampüsü içerisinde eski kız arkadaşının yanına giderek "başka erkeklerle ilişkin olursa, seni öldürür böbreklerini deşerim" dedikten sonra kolunu büküp ısırdığını söyledi. 
   Polis, mesele ile ilgili şikâyet üzerine tespit edilip tutuklanan zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti. Mahkeme, aleyhine “şiddet tehdidi” suçundan dava getirilen zanlıyı   yurt dışı çıkış yasağı ve haftada bir gün polise giderek imza atması şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474