banner564

Konu yargıda

Kız arkadaşına ait 940 lira değerindeki eşyasını çalmakla suçlanan Şahin Arayıcı hakkında ‘arama emri’ çıkarıldı ve sonunda tutuklandı

Konu yargıda
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa’da özel bir öğrenci yurdundan birlikte kaldığı kız arkadaşının eşyalarını çaldığı gerekçesi ile tutuklanan Şahin Arayıcı (E-24) bir gün tutukluluğun ardından teminat talebi ile dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada 2014 yılı Haziran ayı içerisinde özel bir öğrenci yurdunda B.Ç isimli kız arkadaşı ile aynı yerde kalan zanlının kendisine emanet edilen bin 940 TL değerinde eşyaları geri vermediği gerekçesi ile arananlar listesine alındığını ve 26 Eylül tarihinde ülkeye giriş yaptığı esnada gözaltına alındığını ifade etti. Zanlının önceki gün mahkemeye çıkarılarak hakkında bir gün süre ile tutuklama emri alındığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını, kayıp eşyaların bulunamadığını belirterek zanlının ileride yargı aşamasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, yurtdışına çıkış yasağı ve 2 bin TL nakit teminat yatırması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473