banner564

Koral Kalkan suçunu kabul etti

Koral Kalkan  suçunu kabul etti
banner598

Lefkoşa-Ortaköy’de faaliyet gösteren “Deniz Off Licence” isimli iş yerinin kurşunlanması olayı ile ilgili tutuklanan Koral Kalkan üç gün süren soruşturmanın ardından suçunu itiraf etti. Polisteki sorgusunda kurşunlama suçunu kabullenen zanlı dün ek süre talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Koral Kalkan’ın 4 Mayıs tarihinde meydana gelen kurşunlama olayı ile ilgili tutuklandığını anlattı.  Polis, kurşunlama olayının hemen ardından bölgedeki kamera kayıtlarının incelendiğini ve zanlının tutuklandığını söyledi. 
Polis, zanlı Kalkan’ın mahkeme emri ile evinde gerçekleşen aramada 2 adet kullanılmış mermi çekirdeği, birçok model cep telefonu ve içinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan naylon poşet bulunduğunu belirtti. 
Polis, kamera kayıtlarının incelenmeye devam ettiğini, ayrıca zanlının evinde bulunan çok sayıda cep telefonunun uzman tarafından inceleneceğini kaydederek, olayda kullanılan tabancanın ise henüz bulunmadığını belirtti. 
Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın devam ettiğini belirterek 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.


Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474