banner564

Korkutan kaza

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kebap dükkanının önündeki masalara çarptı; olay esnasında müşteri olmaması faciayı önledi

Korkutan kaza
banner598

Başkent Lefkoşa’da dün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında kelimenin tam anlamı ile facianın eşiğinden dönüldü. Meşhur bir kebapçının önünde gerçekleşen kazada olay esnasında dükkanın önünde herhangi bir müşterinin olmaması yüreklere su serpti. Elde edilen bilgilere göre; Adil Nüfal isimli sürücü yönetimindeki KY 334 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde Edessa Kebap isimli işyerinin önündeki tabela, masa ve bazı eşyalara çarparak durabildi. 

Direksiyon hakimiyetini kaybetti
Polisten alınan bilgiye göre dün saat 16.00 sıralarında, Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde KY 334 plaka aracı ile seyreden Adil Nüfal, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, kaldırıma savrularak, Edessa Kebap isimli işletmenin basamaklarına çarptı. Çapmanın etkisiyle savrulan araç, kaldırım üzerinde bulunan 7 ahşaptan mamül, 6 adet saksı, 2 şemsiye, 4 plastik masa, 16 sandalye ve 2 aydınlatma ışığına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474