banner564

Kötü gidişi durdurduk

Diyalog Gazetesi’ni ziyaret ederek, yayın hayatında başarılar dileyen Fellahoğlu, LTB’nin normelleşme sürecine girdiğini söyledi:

Kötü gidişi durdurduk
banner598
 

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, mali ve idari yapısı çökertilen ve büyük tahribat yapılan belediyede kötü gidişi durdurduklarını ve normalleşme çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Diyalog Gazetesi’ni ziyaret ederek, Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar ile görüşen Kadri Fellahoğlu, gazeteye yayın hayatında başarılar diledi.

Reşat Akar’ı yıllardır tanıdığını ve Diyalog Medya Grubu’nun çok başarılı olacağına inandığını ifade eden Fellahoğlu, şöyle konuştu:

“Yayıncılık ciddi bir iştir, hem kendi ülkemize kamusal bir iş yapıyorsunuz hem de dış dünyaya bir mesaj veriliyor. Yayıncılığın  çok önemli bir uğraş olduğuna inanıyorum, diğer işler gibi ‘bu işi yapalım da para kazanalım’dan  çok uzakta, farklı noktalarda değerlendiriyorum yayıncılığı. Dış dünyaya, ülke kalitenizi, insan kalitenizi ve ülke standartlarınızı da aynı zamanda gösteriyorsunuz, bu bakımdan sizi tanıyan bir insan olarak burada çok başarılı  bir yayın politikası, objektik, kamu yararını gözeten, eleştiren bir anlayış olacağını düşünüyorum. Size ve ekip arkadaşlarınıza başarılar diliyorum, başarılı olacağınıza da inanıyorum. Belediye sınırlarımız içinde bir yayın kuruluşu olarak, işe çok ciddi başladınız,  altyapıyı oluştururken ve yayın standardını oluşturken çok titiz bir çalışma yaptığınızı gördük. Hayırlı olsun.”

Reşat Akar da Fellahoğlu’na yapımı devam eden Diyalog TV binasını gezdirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akar, sanayi bölgesindeki  sorunları da Fellahoğlu’na aktararak, bu konuda LTB’nin sorumluluk alanına giren çalışmaların kısa sürede başlatılacağına inanç belirtti.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2014, 03:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474