banner564

Köy halkı isyanda

Ulaşım ve trafikte yaşanan sorunların yanı sıra bölgelerinde birçok eksiklik olduğunu belirten Bostancı sakinleri eylem düzenledi

Köy halkı isyanda
banner598

 Güzelyurt’ta bağlı Bostancı köyü sakinleri daha güzel bir bostancı” sloganı ile eylem düzenledi. Bostancı sakinleri ve bölge köylerden gelen vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen pankartlı eylemde uzun yıllardır sorunlarının giderilmediği ifade edildi. Aşağı Bostancı köy Muhtarı Fırat Arkın ve Güzelyurt Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile yapılan eylemde, ulaşım, trafik başta olmak üzere bölgede birçok sorun olduğu dile getirildi. 

‘Hani muhtarlık binası?’, ‘Atatürk Büstü yok’, ‘Mezarlığımız yok’, ‘Ulaşım yok’, ‘Kırsal kesimlerin alt yapısı yok’ yazılı pankartlar taşıyan eylemciler, yetkililere çağrıda bulundu. 
Bostancı halkı, sorunlarının giderilmemesi halinde daha geniş çaplı bir eylem gerçekleştireceklerini ifade etti.
Eylemde konuşma yapan Aşağı Bostancı Muhtarı Fırat Arkın farkındalık yaratmak ve seslerini duyurmak için eylem yaptıklarını ifade etti. Arkın, “daha güzel bir bostancı” sloganı yaptıkları eylemi tekrarlamayı hedeflediklerini belirtti. Bölgelerinde birçok eksiklik olduğunu, yetkililerden bazı sözler aldıklarını kaydeden Arkın, verilen sözler tutuluncaya kadar konunun takipçisi olacaklarını vurguladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473