banner564

Küçükpergamalı teminatla serbest

Pile’deki kumar operasyonundan tutuklanan Nazım Ogan, İlker Ercüment, Nadir Kitaplı ve Zehra Karabıyıklı’nın suçsuz olduğu anlaşıldı

Küçükpergamalı  teminatla serbest
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Kıbrıslı Türkler ile Rumların birlikte yaşadığı karma köy Pile’de geçtiğimiz Çarşamba sabahı düzenlenen oeprasyonlar sonucu yasadışı kumar oynattığı iddiası ile tutuklanan zanlı Hüseyin Küçükpergamalı, hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlanmasına müteakip teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Operasyonda tutuklanan Nazım Ogan, İlker Ercüment, Nadir Kitaplı ve Zehra Karabıyıklı ise suçsuz oldukları anlaşıldığından polis tarafından serbest bırakıldı.
Mahkemeye meseleyi anımsatan Adli Şube’de görevli polis memuru Hasan Derman, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 20 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 100 bin TL’lik şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2016, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474