banner564

Kumsal Park ile ilgilenen yok

Bölge sakinleri, Lefkoşa’nın sembol yerlerinden olan Kumsal Park’ın artık geceleri alkol ve madde bağımlılarına ev sahipliği yaptığını iddia etti

Kumsal Park ile ilgilenen yok
banner598
Melin DOBRAN

Başkent Lefkoşa’nın Kumsal bölgesinde yıllardan beridir vatandaşlara ev sahipliği yapan Kumsal Park, kaderine terk edildi. Yıllar önce çocuk cıvıltılarının yükseldiği parkta, şimdi sessizlik hâkim. Lefkoşa’nın birçok yerine parklar yapıldığını dile getiren vatandaşlar, Kumsal Park’ın bakımsız olmasından yakındı. 
Bölge sakinleri parktaki spor aletlerinin artık çürüdüğünü ve kullanamadıklarını belirtti. Ayrıca parkta bazı aydınlatma lambalarının kırık olduğu gözlemlendi. Bölgeliler halka ait bu parkın, yetkililer tarafından yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti.

“Giren çıkan belli değil”
Öte yandan parkın geceleri alkol alan ve madde bağımlılarına ev sahipliği yaptığı iddia edildi. Bölge sakinleri, “Belli bir saatten sonra eline içki şişesini alan parka geliyor. Aydınlatmanın da iyi olmamasını fırsat bilenler, ağaçların altında içki içiyor. Acayip sesler çıkartıyor. Defalarca yetkili kurumlara durumu bildirdik. Ne bir polis geliyor ne de belediye elemanları devriye yapıyor” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474