banner564

Kuş olup uçtular

Ali Elmas’ı, demir ve sopalarla ciddi şekilde darp eden 12 kişiden 4’ünün Türkiye’ye kaçtığı öğrenildi

Kuş olup uçtular
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da 20 Mayıs 2017 tarihinde, Ali Elmas isimli şahsı demir ve sopalarla darp ederek serçe parmağını kıran, Ömer Naci Karakaş, Sadullah Karakaş, Serdar Karakaş’ın yanı sıra, kavgaya karışan ve polis tarafından aranmakta olan Fevzi Kara, Murat İlker Kuşer, Faysal Nigiz, Yılmaz Yolcu ve Şehmuz Egemen de tespit edilerek tutuklandı. Kavga ile ilgili bir şahsın daha aranmakta olduğu belirtilirken, kavgaya karıştığı ileri sürülen Hasan Doğan Yolcu, Aziz Taşkın, Yalçın Yolcu ve Hüseyin İlir’in, Türkiye’ye kaçtıkları bildirildi.
   Mahkemeye meseleyi anımsatan Adli Şube’de görevli polis memuru Löğmen Yücetürk, zanlıların, 20 Mayıs 2017 tarihinde, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, Ali Elmas isimli müştekiyi ciddi şekilde darp ederek sağ elinin serçe parmağının kırılmasına neden olduklarını söyledi.
Zanlılar ile ilgili yürütülen soruşturmanın tamamlanmadığını ve aranmakta olan bir şahsın olduğunu belirten Yücetürk, mahkemeden süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın tamamlanmadığına bulgu yaparak, zanlıların, 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474